SyysTaesto 2017

Kuikan ensimmäisen SyysTaesto sai hyvän vastaanoton, mukana oli peräti 10 joukkuetta. Onnittelut voittajille ja kiitos osallistumisesta ja syyshavainnoista kaikille!

1. Varkaus,Lehtoniemi: Varkauden luonnonystävät 41

Tuula Vanamo, Virpi Vanamo
lapasotka, mustalintu, harmaapäätikka

-------------------------------------------------------------

Kuikka järjestää historiansa ensimmäisen SyysTaeston 7.10.2017!

Toivomme pienen kilpailuhengen kannustavan runsaaseen osanottoon ja lukuisiin havantoihin toimialueemme eri kolkissa. Syksyn säät ja muuton vilkkaus voivat aiheuttaa kisaamiseen oman haasteensa, niinpä rakensimme sääntöihin vähän joustoa.

********************************************************************************

SyysTaeston säännöt 2017

Aloitusaika klo 7:00-9:00 välillä, kisa-aika 4 tuntia aloituksesta.

1. Joukkueen pienin koko on kaksi henkilöä.
2. Kilpailualueena on joukkueen ilmoittama lintutorni tai muu sopivaksi katsottu tarkkailupaikka. Havaintoja saa kuitenkin tehdä ns. lisäalueelta, enintään 100 m säteellä tornista tai tarkkailupaikasta. Havaitut lajit voidaan laskea vain tornilta tai tuolta alueelta.
3. Lintulajien määrittäminen: Vähintään kahden joukkueen jäsenistä on havaittava ja tunnistettava laji, jotta se voidaan laskea. Lajien lisäksi hyväksytään muut poissulkevat sp-lajit (esim. käpylintulaji, jos muita käpylintuja ei ole nähty). Vangittuja, kesytettyjä tai tarhattuja lintuja ei hyväksytä. Joukkueen ulkopuolista apua lintujen etsimisessä saa käyttää vapaasti. Houkuttimia (nauhureita, pillejä) ei saa käyttää.

Ilmoittautumien ja tuloksen ilmoittaminen:

Taestoon ilmoittaudutaan Liisa Tolvaselle sähköpostilla: liisa.tolvanen(at)kolumbus.fi.

Mainitse tornin tai muun paikan nimi, osallistuvat kisaajat sekä joukkueen nimi, jos sellaisen keksii. Ilmoittautumisaika loppuu 7.10.2017 klo 6:00.

Huomatkaa, että tornien varauksessa Taestoon osallistuvista joukkueista ja paikoista tiedotetaan pari kertaa ennen kisaa, jotta voi seurata, missä olisi vielä paikka vapaana. Jos kaksi joukkuetta haluaa samalle tornille, ensin Liisalle ilmoittutunut on oikeutettu kisaamaan tornissa. Kannattaa siis koota joukkue heti ja ilmoittautua!

Taesto-joukkueen tulos lähetetään sähköpostilla välittömästi kisan jälkeen (klo 15 mennessä) Jyrki Uotilalle jyrkiuotila4(at) gmail.com tai Kuikkalistalle tai tekstiviestillä Jyrkille, 0400-712264.

Mainitse viestissä tornin nimi, tarkka kisa-aika, lajimäärä ja pari parasta lajia.

Ilmoita havainnot myös Tiiraan.

Taeston voittaja ja koko tulos julkaistaan näillä sivuilla kisapäivänä heti kohta klo 15 jälkeen.

Rentoa kisaa kaikille!

terveisin  Kuikan hallitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Taesto 2017 Talvipinnaralli 2017 »