Syystaesto 2018

SYYSTAESTON SÄÄNNÖT 2018

Aloitusaika 22.9.2018 klo 7:00-9:00 välillä, kisa-aika 4 tuntia aloituksesta.

1. Joukkueen pienin koko on kaksi henkilöä.
2. Kilpailualueena on joukkueen ilmoittama lintutorni. Taestoon käy myös muu sopivaksi katsottu tarkkailupaikka, havainnointialue enintään 100m säteellä tornista tai tarkkailupaikasta. Havaitut lajit voidaan laskea vain tornilta tai havainnointialueelta.
3. Lintulajien määrittäminen: Vähintään kahden joukkueen jäsenistä on havaittava ja tunnistettava laji, jotta se voidaan laskea. Lajien lisäksi hyväksytään muut poissulkevat sp-lajit (esim. käpylintulaji, jos muita käpylintuja ei ole nähty). Vangittuja, kesytettyjä tai tarhattuja lintuja ei hyväksytä. Joukkueen ulkopuolista apua lintujen etsimisessä saa käyttää vapaasti. Houkuttimia (nauhureita, pillejä) ei saa käyttää. Muuten tornien taiston säännöillä.

Ilmoittautumien ja tuloksen ilmoittaminen:

SyysTaestoon ilmoittaudutaan  Liisalle sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mainitse tornin tai muun paikan nimi, osallistuvat kisaajat sekä joukkueen nimi, jos sellaisen keksii. Ilmoittautumisaika loppuu 22.9.2018 klo 6:00.

Huomatkaa, että tornien varauksessa Taestoon osallistuvista joukkueista ja paikoista tiedotetaan pari kertaa ennen kisaa, jotta voi seurata, missä olisi vielä paikka vapaana. Jos kaksi joukkuetta haluaa samalle tornille, ensin Liisalle ilmoittutunut on oikeutettu kisaamaan tornissa. Kannattaa siis koota joukkue heti ja ilmoittautua!

Taesto-joukkueen tulos lähetetään sähköpostilla välittömästi kisan jälkeen (klo 15 mennessä) Eelis Rissaselle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kuikkalistalle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mainitse viestissä tornin nimi, tarkka kisa-aika, lajimäärä ja pari parasta lajia.

Ilmoita havainnot myös Tiiraan.

Taeston voittaja ja koko tulos julkaistaan näillä sivuilla kisapäivänä heti kohta klo 15 jälkeen.

Rentoa kisaa kaikille!

terveisin  Kuikan hallitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Taesto 2018 Talvipinnaralli 2018 »