Talvipinnaralli 2018

Vuorossa on Lintuyhdistys Kuikan 30. Talvipinnaralli! Tervetuloa mukaan!

Kilpailuaika on 1.12.2018 klo 07.00-16.00.

Sarjat:
Kisassa on kaksi sarjaa, Ekosarja ja Perussarja, joissa sijoitukset ratkaistaan ja palkinnot jaetaan erikseen. Palkintona on Kuikan putkihuivi. Joukkuekoko on perussarjassa 2 – 4 henkilöä, Ekosarjassa joukkuekoko on 1 - 4 henkilöä. Ekosarjassa saa liikkua vain lihasvoimin ja julkisin kulkuneuvoin.  Joukkueiden on ilmoittauduttava viimeistään 29.11. klo 20 mennessä joko Kuikkalistalle (kuikkalista(at)googlegroups.com) tai Asta Lähdesmäelle, astalahdesmaki(at)gmail.com tai tekstiviestinä (myös WhatsApp käytössä) 050 5623935. Ilmoittakaa kummassa sarjassa kilpailette sekä joukkueen nimi ja sen kaikki jäsenet.

Voit ilmoittautua myös ilman joukkuetta kisaan, kisavastaavat järjestävät tarvittaessa myös joukkueita. Ilmoittaudu siinä tapauksessa hyvissä ajoin.

Säännöt löytyvät tiedostosta.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Syystaesto 2018