Joululahjaksi Kuikan kalenteri tai putkihuivi

Kuikan kalenteri 2018

Lintuyhdistys Kuikka on julkaissut historiansa ensimmäisen lintukuvakalenterin.

Myynti KLYY:n toimipaikassa Pesällä päivystysaikoina maanantaisin ja torstaisin klo 13-17. Osoite Kirkkokatu 35, Kuopio. Kalenterin hinta on 15 €.

Lisäksi kalentereita voi kysyä hallituksen jäseniltä: http://www.lintuyhdistyskuikka.net/yhdistys/toimihenkilot

Tämän ensimmäisen kalenterin kuvat ovat Ilkka Markkasen ja Tero Pelkosen upeita otoksia. Kalenterin tekniset tiedot:
- koko avattuna 297 x 420 mm (A3)
- koko suljettuna 297 x 210 mm
- kalenterissa on 12 kuukausiaukeamaa + kansi ja taustapahvi

- parikierresidottu, ripustusreikä
- Helsingin yliopiston viralliset nimi-, juhla- ja liputuspäivät sekä kuunvaiheet
- laadukkaat materiaalit (200g taidepainopaperi, taustapahvi 400g kartonki)
- kirjapainotason painojälki
- kotimainen Avainlipputuote

Saatavilla on myös tuubihuiveja Kuikka-logoilla kuvitettuna.

Huiveja saa sekä mustalla että harmaalla pohjalla. Hinta on 10 €. Myös huiveja saa Pesältä tai hallituksen jäseniltä. Postitettaessa ostaja maksaa postikulut.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Talvipinnarallin 2017 tulos Valmistaudu Pihabongaukseen »