Menu

30-vuotisjuhlarallin Jälkipelikisa

Talvipinnaralli on aina kirvoittanut jälkeen päin monia tarinoita kisan kulusta. Juhlan kunniaksi hallitus onkin päättänyt järjestää oikein Jälkipelikisan, jossa palkitaan paras kirjoitettu tarina tämän rallin tiimoilta.
 
Kisan jälkeen vaan sitten hetimiten näppis laulamaan ja kertomaan lyhyesti, mikä rallissa sykähdytti, harmitti, onnistui, epäonnistui, tietenkin nasevasti kirjoitettuna. Kirjoituksen voi laatia omalta osaltaan jokainen rallissa mukana ollut tai joukkue voi vääntää sen porukassa. Merkkejä välilyönteineen on käytössä enintään 2500 ja aikaa  4.12.2018 klo 24.00 saakka.
 
Stoori lähetetään pj Liisa Tolvaselle sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liisa on itsevaltias Putina ja valitsee yksin parhaan kirjoituksen. Ja toki saa osallistua itsekin :)
 
Tarinat julkaistaisiin Siivekkäässä, mutta voittajakertomus tietenkin jo heti. Palkintona on hieno paketti: Jari Peltomäen & co Lakeuden lintukalenteri 2019, Pöllöt-kirja ja vielä kolmaskin lintukuvakirja.
 

Mutta ensin: muistakaa ilmoittautua itse kisaan!

Takaisin ylös