Lintuyhdistys Kuikan jäsenyys

Lintuja voi seurata muutenkin, mutta Kuikan jäsenenä saat lintuharrastuksesta enemmän irti – liity jäseneksi!

Samalla

• olet mukana tukemassa pohjoissavolaista lintuharrastusta, linnustonsuojelua ja linnuista tiedottamista
  • saat vuosittain ilmestyvän yhdistyksen oman Siivekäs-lehden
  • pääset mukaan yhdistyksen retkille ja muihin tapahtumiin
  • olet Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistyksen, KLYY:n jäsen, ja saat KLYY-tiedotteen (4 numeroa vuodessa)
  • olet BirdLife Suomen ja BirdLife Internationalin jäsen, ja saat BirdLifen Tiira-lehden (3 numeroa vuodessa)
  • saat laajat käyttöoikeudet havaintojärjestelmä Tiiraan, näet mm. muita käyttäjiä tarkempia tietoja ilmoitetuista havainnoista
  • Vuonna 2016 BirdLife Suomi lahjoittaa kaikille uusille jäsenille (perhejäseniä lukuun ottamatta) Rissa kiikarissa -lintuharrastusoppaan (ovh 10 €).
  • Kuikan jäseneksi on helppo liittyä!
  • Täytä liittymislomake, niin saat postissa jäsenmaksulomakkeen ja uuden jäsenen infopaketin sekä jäsenlehdet. Jäsenmaksun kerää emoyhdistyksemme KLYY.

Kun jäsenmaksu on maksettu, saat jäsennumeron ja muuta postia myös BirdLife Suomelta. HUOM: tähän kuluu joitakin viikkoja ennen kuin maksutietosi on välitetty eteenpäin. Jäsennumero tarvitaan Tiira-järjestelmään rekisteröitymistä varten ja se löytyy myös Tiira-lehden osoitekentästä.

Jos ilmoittaudut jäseneksi marras-joulukuussa, niin mainitse kohdassa lisätietoja, haluatko jäseneksi vielä kuluvana vuonna vai vasta seuraavan vuoden alusta. Vanhoille (edellisenä vuonna jäsenmaksunsa maksaneille) jäsenille lähetetään jäsenmaksulomake postitse helmikuun aikana.

Jäsenmaksut vuonna 2017

• Varsinainen jäsen 26 €
  • Lapset ja nuoret 13 € (alle 18-vuotiaat, ikäryhmä mukaan lukien)
  • Perhejäsen 5 € (perhejäsenet eivät saa omia lehtiä, muut edut ovat samat)
  • Kannattajajäsen 120 € (esim. yhteisöt ja yritykset)
Jäsenyyteen liittyvissä asioissa auttavat Kuikan jäsensihteeri Sanna Norojärvi, jasensihteeri(at)lintuyhdistyskuikka.net,
tai KLYY:n taloudenhoitaja Pekka Tenhunen klyy.tenhunen(at)mbnet.fi, 044 2892220.

Mikäli olet jo jossain yhteydessä saanut esittelytarkoituksessa viimeisimmät julkaisumme, niin ole hyvä ja mainitse siitä lomakkeen kommenteissa. Näin voimme säästää postituskuluja.

Liity Lintuyhdistys Kuikan jäseneksi! Liittymislomake

HUOM: täytä myös lomakkeen lopussa oleva liitännäinen ohjeen mukaan, se on turvallisuusvarmistus! Jos sen täyttämisessä tulee ongelmia, lähetä liittymistiedot sähköpostilla jäsensihteerille. (jasensihteeri(at)lintuyhdistyskuikka.net)

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Monipuolista toimintaa »